Stort besøk i sommer

Løvøya Camping & Båthavn (Foto: Svend Aage Madsen)
Deler av korttidscampen på Løvøya Camping & Båthavn (Foto: Svend Aage Madsen)

Hittil denne sommeren har vi hatt en stor tilstrømning av korttidsgjester med caravan og bobil. Mange av dem kommer til og med tilbake flere ganger i løpet av sesongen.

Denne sommeren har foreløpig vært noe spesiell. Koronasituasjonen medførte en litt amputert og spennende åpningsperiode med bl.a. stengte felles sanitæranlegg. Det har vært fullt fokus på god hygiene, renhold og ulike smitteverntiltak. Etter hvert har forholdene blitt mer «normale», og det virker som at våre gjester har taklet dette på en utmerket måte.

Vi har hatt et veldig godt besøk av korttidsgjester med caravan og bobiler. Gromplassene våre helt nede ved sjøen («Danskebåten») har ofte vært fulle lange perioder av gangen. Mange har tatt forhåndskontakt for å sikre seg plass på bestemte datoer. Dette er veldig hyggelig. Selv om vi ikke kan love en spesiell og øremerket plass, har vi såpass stort område at alle som ønsker det har fått boplass innenfor campingens område. Og de fleste av gjestene våre har vært eksemplariske!

Også hyttene våre har vært mye utleid. I julimåned er det fortsatt noen ledige datoer, men det haster med evt. å bestille disse. Vi har også noen ledige båtplasser i Gjestebryggen.

Hittil har gjestene våre i all hovedsak vært fra Norge. Vi er naturligvis svært spente på situasjonen videre fremover. Flere land har nå fått mulighet til å feriere i Norge igjen. Kanskje vi kan forvente besøk av mange dansker og tyskere fra slutten av juli og august?

Vi har fortsatt noen ledige plasser. Så nøl ikke med å ta kontakt hvis dere ønsker en hyggelig ferieopplevelse på Løvøya i sommer!