Sesongslutt 30. august

Tross koronautfordringer i år: Dette har vært en flott sommer på Løvøya Camping & Båthavn! Men nå nærmer vi oss sesongslutt.

Dette har på mange måter vært en rar sommer. Ord som pandemi, karantene, antibac og avstandsregel har blitt dagligdags, og nærmest snudd opp ned for tilværelsen for mange av oss. Og det kan jo tyde på at denne situasjonen vil vare en stund til.

Vi skal ikke legge skjul på at tiden fra sesongstart og frem til nå på mange måter har vært en utfordring for oss som drivere av Løvøya Camping & Båthavn. Men takket være flinke og tilpasningsvillige gjester, samt stor innsats fra våre ansatte, så har dette gått veldig bra. En stor takk til dere alle!

Og nå nærmer vi oss sesongslutt for i år. Søndag 30. august stenger vi anlegget helt. Det betyr bl.a. at korttidsplasser for bobiler og caravans, faste vognplasser, hytter, kiosk, sanitæranlegg og gjestehavn blir avlåst. Alt må ryddes innen denne datoen. Og vi starter umiddelbart planleggingen av neste års sesong.. .

Vi takker for i år. Sesongen 2021 starter fredag 30. april, og varer til søndag 29. august neste år. Vi ønsker dere velkommen tilbake da.