Sesongen er i gang!

Sjelden har våren vært finere på Løvøya. Og nå har også de fleste campinggjestene kommet.

Årets sesongen startet 30. april. I bra vær med morellblomstring, grønt løv og blå himmel ble dette en travel dag for både campinggjester og vertskap. Vogner, plattinger og fortelt skal på plass. Og det er alltid spennende hvordan det ser ut inne i vogna etter en laang vinter.. . Men det virker som det gikk greit for de aller fleste. Og nå ligger sommeren foran oss!

Den største endringen for mange av våre faste gjester i år er at vi har fått en ny, elektronisk veibom ved Løvøykapellet. Etter litt innkjøringsutfordringer, har vi stort håp om at denne etter hvert vil være til stor fordel for våre campere. Uønsket trafikk og støy med biler og motorsykler blir sterkt redusert. Og det blir også tryggere med tanke på trafikksikkerhet og innbrudd.

Andre store utbedringer i år er opprusting av båthavn, utvidelse av mange vognplasser samt oppgradering av hjemmesider. Vi har også forbedret vårt område for bobil- og korttidsgjester. Og på Vadfiskerstua vil Akram og Ali fortsatt gi dere god mat og hyggelig service.

Vi ønsker alle velkommen til en ny sommer på herlige Løvøya.

Og vi har fortsatt noen ledige sesongplasser igjen!