Nye sanitæranlegg klare

Gjestene ble i år møtt av et helt nytt og moderne sanitæranlegg, samt opprusting av de andre anleggene på området. Nå blir det en glede å gå på do..!


Ved Vadfiskerstua er det gamle sanitæranlegget fjernet, og et stort nytt servicebygg har i løpet av vinteren dukket frem på samme sted. Dette inneholder topp moderne dusj- og toalettanlegg både for camping-/ båtgjester, samt toaletter for tur- og badefolk. Dessuten er det et helt nytt rom med vaskemaskiner og tørketromler. Det er også et kokerom for telturister mfl. .

Toalettforholdene for gjestene våre ytterst på Mamre har i mange år vært mindre gunstige. Nå har også de fått et «nytt» anlegg her med vannspyling og mer godlukt.. .

I samtlige toalettanlegg på campingen (totalt 5 stk.) har vi nå vraket nøkler, og installert et helt nytt, trådløst brikkesystem for adkomst. På samme brikken kan det legges inn en pengeverdi (f.eks. kr 100,-), og brikken kan da samtidig brukes til dusj eller vaskemaskiner. Når beløpet er brukt opp, kan ny verdi kjøpes og legges inn av vaktmann Ali i resepsjonen på Vadfiskerstua.

Sesonggjestene våre får nå ved adkomst utdelt brikker som vil gjelde som adkomstbrikke til alle sanitæranleggene her frem til sesongen slutter i år. Neste år kodes brikkene på nytt. Dette er lettvint og greit, og det vil også gi oss en tryggere og mer oversiktlig oversikt over nøkler på avveie m.m. .

 

 [singlepic id=179 w=240 float=left] [singlepic id=184 w=240 float=left] [singlepic id=181 w=240 float=left] [singlepic id=180 w=240 float=left]