Løvøyadagen for 10. gang

Årets Løvøyadag ble arrangert lørdag 18. juli. Det ble et vellykket arrangement med mye folk og utfordrende vind.

Vi feiret 10-årsdagen for Løvøyadagen i år, og aldri tidligere har vi vel hatt et mer allsidig og spennende opplegg!

Løvøyadagen Løvøyadagen

 

Alt fra vi «åpnet portene» og utover dagen strømmet det jevnt på med besøkende. Camping- og båtgjester, hyttefolk, fastboende lokalt og fra vårt nære omland m.fl. møtte opp for å se på flotte utstillinger, få med seg kulturelle innslag eller bare treffe «gamle kjente».

I vindutsatte boder kunne vi få med oss bl.a. tredreiing, malerier, ulik håndarbeid, førstehjelp, massasje og hårklipp.

Løvøyadagen Løvøyadagen

 

I år hadde vi også invitert 3 lokale platesamlere for å selge gamle LP-er og singelplater. Dette ble en populær og godt besøkt stand. Samtidig laget Vidar Flåteteigen Verdens største (?) dreide LP-plate (ca 60 cm i diameter). Og rett i nærheten hadde Falkensten Studio rigget opp et eget lydstudio hvor interesserte kunne prøvesynge inn på egen CD. Vi registrerte også stor interesse for standen Lokal Kolonial/ Fruktdugnad, hvor bl.a. EpleJenny hadde tatt med mange fristende mat- og drikkeprodukter.

Løvøyadagen Løvøyadagen

I Løvøykapellet var det omvisning og fremførelse av Thore Haukers nye Løvøya-suite. Nicolai Kleiven holdt en flott konsert før han raste videre til spillejobb på Slottsfjellfestivalen.

Løvøya Hyttevelforening hadde (som vanlig) stødig grep om leker og aktiviteter for den yngre garde, og det ble kåret Løvøyamestre i flg «disipliner»: krabbefiske, stylteløp og vedsaging.

Løvøyadagen Løvøyadagen

Det var også fremvisning av 12 utvalgte bilder i vår nye fotokonkurranse med bilder fra Løvøya. Årets vinnerfotograf ble Victoria Nesset Heen med bildet «Fiskelykke». Disse bildene blir hengende oppe på Vadfiskerstua resten av årets sesong.

I tillegg var det naturligvis gode muligheter for velsmakende mat og drikke. Og kanskje det viktigste av alt: dette er en trivelig møteplass for alle som er glade i Løvøya!

Velkommen tilbake til ny Løvøyadag 20. juli i 2016!

Løvøyadagen