Herlig sommer

Både gamle og nye gjester nyter sommerdagene på Løvøya. Og i gjestehavnen er det det ofte «fullt trøkk».

Vi har flere gjester som har vært hos oss i mer enn 40 år. Her er Grete på gromplassen sin. Hun har "bare" 22 sesonger her, men det er jo ikke så verst det heller...

Vi har flere gjester som har vært hos oss i mer enn 40 år. Her er Grete på gromplassen sin. Hun har «bare» 22 sesonger her, men det er jo ikke så verst det heller…

Løvøya myldrer av liv på sommeren. Spesielt når været er fint. Foruten våre camping-, hytte- og båtgjester,  er det også tidvis mange turfolk og fiskere her. For ikke å glemme de mange hytteeiere og fastboende.

Mange velger å slappe av på Vadfiskerstua med en kaffekopp, en is,- eller Løvøyas velsmakende pizza. Bobilturistene møtes og utveksler inntrykk og erfaring fra steder og veier de har vært på. For oss som eiere og drivere av en campingplass og gjestehavn, er det naturligvis ekstra hyggelig når våre korttidsgjester kommer igjen flere ganger i løpet av sesongen.

Våre faste sesonggjester er selvsagt med på å skape hyggelig stemning på plassen. Våre «eldste» gjester har nå vært her i mer enn 50 sesonger! Men vi har også god rekruttering av nye og trivelige campere. Det virker som at mange av disse også har funnet sitt drømmested.