Camping- og Løvhytter

Løvøya Camping har to vanlige campinghytter og tre høystandard Løvhytter, med plass for inntil fem personer.

 

Løvhyttene på Løvøya

«Løvhyttene på Løvøya» er 3 høystandardhytter. Hver av hyttene inneholder 2 soverom, hvorav det ene med familiekøye, som gir i alt 4-5 overnattingsplasser. I tillegg har hyttene en stor og trivelig hems.

Løvøya Camping & Båthavn

Hyttene kalles «Bjørk», «Svartor» og «Ask» (som er delvis tilpasset funksjonshemmede). I hver av disse hyttene vil det være en spesiell fokus på hvert av disse treslagene.

Hyttene er vinterisolert, og har en grunnflate på 28 m2. I tillegg er det en liten uteterasse (av miljøvennlig eik). De er utstyrt med dusj og toalett. I kjøkkendelen er det kjøl/ frys, komfyr med liten stekeovn, mikrobølgeovn samt oppvaskmaskin. Og det er naturligvis full utrusting i kjøkkenskapene! Hyttene har også digital flatskjerm, bredbånd og alarm.

Løvøya Camping & Båthavn

«Løvhyttene» er svært spesielle og eksklusive innvendig. Her er det i stor grad brukt ulikt lyst løvtre til gulv, vegger, tak samt innredninger og møbler. Og her finnes bl.a. Norges første vaskeservanter i tre?! Det meste er bearbeidet lokalt av bedrifter tilsluttet forumet VestfoldLauv.

Hyttene ligger solrikt og lunt til i et naturskjønt område med flotte tur- og friarealer. Bade- og fiskemulighetene er gode, og i Løvøya Båthavn rett ved siden av er det mulig å leie båt, evt. leie plass til egen båt.

Løvøya Camping & Båthavn

Løvhyttene er åpne for utleie hele året, men kun for langtidsutleie utenfor campingplassens sesong (mai-august). Utleie til familier med mer enn 5 personer eller firmaer med mer enn 2 personer per hytte kun etter avtale. Innsjekking skjer fra kl. 14 – 23, utsjekking fra kl. 08 – 12, dersom ikke annet er avtalt på forhånd.

 

Campinghytter

Løvøya Camping har 2 vanlige campinghytter: «Gran» og «Furu».

Løvøya Camping & Båthavn

Hyttene er fullt utstyrt til maksimalt 4 personer. Digitalt TV og muligheter for internett-tilkopling. Innlagt varmt og kaldt vann. Toalett og dusj i nytt sanitæranlegg rett i nærheten.

Løvøya Camping & Båthavn

Avskjermede uteområder med flott utsikt til badeområde og båthavn. Kort avstand til kiosk, kafé, sykkelutleie m.m. .

Løvøya Camping & Båthavn

Innsjekk skjer mellom kl. 14 – 23, utsjekk mellom kl. 08 – 12, dersom ikke annet er avtalt på forhånd.