Camping- og høystandard Løvhytter

Løvøya Camping har to vanlige campinghytter og tre høystandard Løvhytter, med plass for inntil fem personer.

Løvhyttene på Løvøya

«Løvhyttene på Løvøya» er 3 høystandardhytter. Hver av hyttene inneholder 2 soverom, hvorav det ene med familiekøye, som gir i alt 4-5 overnattingsplasser. I tillegg har hyttene en stor og trivelig hems.

Løvøya Camping & Båthavn

Hyttene kalles «Bjørk», «Svartor» og «Ask» (som er delvis tilpasset funksjonshemmede). I hver av disse hyttene vil det være en spesiell fokus på hvert av disse treslagene. Dette er flotte løvtreslag som vi finner mye av på Løvøya.

Hyttene er vinterisolert, og har en grunnflate på 28 m2. I tillegg er det en liten uteterasse, laget av miljøvennlig eik. Hyttene er utstyrt med dusj og toalett. I kjøkkendelen er det kjøl/ frys, komfyr med liten stekeovn, mikrobølgeovn samt oppvaskmaskin. Og det er naturligvis full utrusting i kjøkkenskapene, digitalt-TV og internettilgang (tilgangskode fås i resepsjonen).

Løvøya Camping & Båthavn

«Løvhyttene» er svært spesielle og eksklusive innvendig. Her er det i stor grad brukt ulikt lyst løvtre til gulv, vegger, tak, samt innredninger og møbler. Det meste er bearbeidet lokalt av bedrifter tilsluttet forumet VestfoldLauv.

Hyttene ligger solrikt og lunt til i et naturskjønt område med flotte tur- og friarealer. Bade- og fiskemulighetene er gode, og i Løvøya Båthavn er det mulig å leie plass til egen båt.

Løvøya Camping & Båthavn

Løvhyttene er åpne for utleie hele året, men kun for langtidsutleie utenfor campingplassens sesong (mai-august). Utleie til familier med mer enn 5 personer eller firmaer med mer enn 2 personer per hytte kun etter avtale.

Innsjekking skjer fra kl. 15 – 22, utsjekking fra kl. 08 – 12, dersom ikke annet er avtalt på forhånd.

Campinghytter

Løvøya Camping har 2 vanlige campinghytter: «Gran» og «Furu».

Løvøya Camping & Båthavn

Hyttene er fullt utstyrt til maksimalt 4 personer. Digitalt TV og muligheter for internett-tilkobling. Innlagt varmt og kaldt vann. Toalett og dusj i nytt sanitæranlegg rett i nærheten.

Løvøya Camping & Båthavn

Avskjermede uteområder med flott utsikt til badeområde og båthavn. Kort avstand til kiosk, kafé, badeplass m.m. .

Løvøya Camping & Båthavn

Innsjekk skjer mellom kl. 15 – 22, utsjekk mellom kl. 08 – 12, dersom ikke annet er avtalt på forhånd.