Sesongslutt 30. august

Tross koronautfordringer i år: Dette har vært en flott sommer på Løvøya Camping & Båthavn! Men nå nærmer vi oss sesongslutt. Klikk her »
Løvøya Camping & Båthavn (Foto: Svend Aage Madsen)

Stort besøk i sommer

Hittil denne sommeren har vi hatt en stor tilstrømning av korttidsgjester med caravan og bobil. Mange av dem kommer til og med tilbake flere ganger i løpet av sesongen. Klikk her »
Løvøya Camping & Båthavn

Endelig full åpning av campingsesongen 2020

Ulike koronatiltak har ført til en gradvis åpning av årets sesong. Men nå er alt åpent, og vi kan ønske velkommen til gamle og nye gjester. Klikk her »
Løvøya Camping & Båthavn

Nytt vertskap på Vadfiskerstua ønsker velkommen

Det er nytt vertskap på Vadfiskerstua i sommer. May Britt Midtbø og Jon Freberg legger opp til spennende, god og hyggelig servering. Klikk her »

Info til faste campinggjester

Toalett- og dusjanleggene på Løvøya Camping & Båthavn åpnes for normal drift for våre faste campinggjester onsdag 20. mai kl. 1500. Klikk her »
Løvøya Camping & Båthavn

Sesongavslutning

Etter en lang og fin sesong stenger vi campingplassen 25. august. Velkommen tilbake til Løvøya 30. april 2020! Klikk her »
Løvøya Camping & Båthavn

St. Hansfeiring med bål og indisk mat

Bli med på St. Hansfeiring ved Vadfiskerstua. I år blir det bål og trivelig samvær lørdag 22. juni. Klikk her »

Vadfiskerstua i sommer

Det blir nye ansikter og åpningstider i kiosk- og kafèdelen av Vadfiskerstua i sommer. Sharma legger opp til mange spennende tilbud. Klikk her »

Hytteferie på Løvøya

Hva med noen dager i egen hytte på Løvøya i sommer? Da kan du leie en av våre Løvhytter eller campinghytter. Klikk her »
Vår på Løvøya. Foto: Karin Tellefsen

Åpent i påsken

Løvøya lokker med vårstemning og varme. I år holder vi åpent påskedagene på kortidscampingen og i kiosken. Klikk her »